Partenerii și proiectele Evolva

De-a lungul celor 7 ani de activitate în realizarea de proiecte de investiții finanțate din fonduri nerambursabile, am reușit să dezvoltăm parteneriate solide și să ne implicăm activ în diferite proiecte.

Different Angle Cluster

Proiectul Different Angle Cluster susține, promovează și încurajează cercetarea, educația, inovația și dezvoltarea organică a IMM-urilor din domeniul IT&C din România. Principalele obiective ale Different Angle Cluster sunt:

  • Promovarea transferului de cunoștințe între mediul academic și mediul privat
  • Creșterea numărului de specialiști software
  • Crearea unor oportunități de colaborare
  • Promovarea și dezvoltarea companiilor membre
  • Familiarizarea pieței internaționale cu piața IT din România
  • Capitalizarea competențelor regionale de IT&C și reprezentarea lor la nivel național, european și global
Repatriot

Proiectul Repatriot are ca principal obiectiv atragerea înapoi în țară a românilor valoroși, plecați peste hotare, pentru a deschide o afacere pe plaiurile mioritice.

Prin acest proiect se dorește oferirea de informații importante despre oportunitățile dezvoltării unei afaceri în România românilor stabiliți în alte țări, care vor să revină pentru a deschide o afacere sau vor să deschidă o afacere în România fără să vină în țară.

De asemenea, proiectul are ca obiectiv și informarea despre posibilitatea întoarcerii în România a celor care doresc să revină în țară în postura de angajați.

Solicită consultanță!

Completează formularul de mai jos pentru a te bucura de toate beneficiile colaborării noastre – consultanță gratuită, sfaturi și idei de afaceri, întocmirea dosarelor, asistență specializată în obținerea de fonduri nerambursabile și multe altele.