Clienții noștri ne recomandă!

Fiecare proiect finalizat reprezintă un succes atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi, pentru că reușim de fiecare dată să găsim cele mai eficiente soluții, acompaniate de o bună comunicare, proactivitate, profesionalism și implicare în atingerea obiectivelor.

Pentru compania OTZ Central, promptitudinea, transparența și competența sunt atribute care definesc colaboratorii noștri, astfel cum ne-a demonstrat echipa Evolva Trend Consultant. Serviciile prestate de această companie ne-au răspuns cerințelor noastre de calitate.

Firma de consultanță a dat dovadă de profesionalism prin competența și buna înțelegere a obiectivelor proiectului dar și de o cunoaștere aprofundată a contextului legislativ, tehnic, economic și practic în care trebuie să se integreze proiectul nostru.

Pe toată perioada colaborării a existat o bună comunicare bazata pe încredere și proactivitate cu scopul de a atinge obiectivele propuse din cadrul acestui proiect.

Viorica Tacalau

Development Director, OTZ Central S.R.L.

Am ales să colaborăm cu firma Evolva Trend Consultant datorită calității deosebite a serviciilor de consultanță prestate. Echipa de consultanți ne-a oferit întotdeauna suportul necesar în vederea implementării proiectului și, de asemenea, ne-a ajutat în găsirea celor mai bune soluții în diverse situații ce au intervenit pe perioada derulării proiectului.

Recomand firma Evolva Trend Consultant ca fiind un partener profesionist şi de încredere!

Laura Oprea

Director economic, Romprix Exim S.R.L.

Cu echipa Evolva Trend Consultant am colaborat în vederea elaborării și implementării proiectului nostru cofinanțat din fonduri nerambursabile. Pe toată perioada implementării, membrii echipei au dat dovadă de competență și profesionalism, motiv pentru care recomandăm fără rezerve serviciile de consultanță oferite de Evolva Trend Consultant.

Sorin Grigore

Managing Partner, Spes Design S.R.L.

Solicită consultanță!

Completează formularul de mai jos pentru a te bucura de toate beneficiile colaborării noastre – consultanță gratuită, sfaturi și idei de afaceri, întocmirea dosarelor, asistență specializată în obținerea de fonduri nerambursabile și multe altele.